Je na nás všetkých,
na akom Slovensku
budeme žiť

Hlasujte a rozhodnite, ktoré projekty
získajú grant od Nadácie VÚB

Chcem hlasovať
Rozdelíme 120 000 €

Čo sú Komunitné granty?

Na Slovensku máme veľa aktívnych ľudí, snažiacich sa zlepšovať prostredie, v ktorom žijeme. Naším cieľom je podporovať ich nápady, iniciatívu a projekty, a preto Nadácia VÚB opätovne vyhlasuje grantový program Komunitné granty. Tento rok rozdelíme 120 000 € pre komunity, ktoré chcú pomáhať . Grant môže získať 24 projektov z oblasti komunitnej filantropie a ekológie.

O projekte

Aké projekty podporíme?

O grant sa môžu uchádzať komunitno-filantropické projekty a komunitné projekty zamerané na ekológiu a životné prostredie.

Životné prostredie

Chceme podporiť verejnoprospešné projekty ekologického rázu, ktoré prinesú úžitok a skvalitnenie života nielen cieľovej skupine, ale celej komunity.

Životné prostredie

Filantropia

Naším cieľom je pomôcť ľuďom, ktorí to v spoločnosti nemajú ľahké, tým že zapojíme miestne komunity. Podporíme projekty, ktoré prinášajú riešenia na skvalitnenie života týchto ľudí.

Filantropia

Ako hlasovať

1.

1. Vyberte si projekt

V každom kraji je na výber 6 projektov. Vyberte si projekt, ktorý vás zaujal najviac a chcete ho podporiť. Môžete hlasovať len za jeden projekt.

2.

2. Vložte overovací kód

Pri hlasovaní zadajte svoje telefónne číslo. Na toto číslo vám zašleme bezplatný overovací SMS kód na dokončenie hlasovania.

3.

3. Hlasujte do 15. decembra

Povedzte o komunitných grantoch aj známym a vyzvite ich, aby tiež zahlasovali a pomohli tak zlepšovať váš kraj. Hlasovanie prebieha do 15. decembra.

súťažné projekty

Zvoľte si kraj