Povedali o nás

Janka Sušková
Slovenský Červený kríž

Vďaka podpore od Nadácie VÚB máme potrebné vybavenie a sme tam, kde nás najviac potrebujú – pri prírodných katastrofách, humanitárnych krízach, ľuďoch v sociálnej núdzi, hromadných nešťastiach alebo pri poskytovaní prvej pomoci.

Martin Macharik
OZ Kalvársky fond

Podpora z Nadácie VÚB bola zásadným impulzom pri rozbehu rekonštrukcie banskoštiavnickej kalvárie. Len vďaka dlhodobej spolupráci sa podarilo spraviť z nej pamiatku, ktoré už dnes láme rekordy v návštevnosti a stáva sa symbolom regiónu, ale aj celého Slovenska.

Juraj Palovič
Impact Hub Bratislava

Nadácia VÚB dlhodobo pomáha vytvoriť lepšie podmienky pre podnikanie žien. Vďaka podpore rôznych vzdelávacich a poradenských formátov prispieva ku vzniku nových podnikateľských riešení.

Miriam Juhanesovičová
Nadácia ADELI

Vďaka podpore Nadácie VÚB môžeme pomáhať našim detským pacientom. Veľa prvých krokov a výrazných zlepšení zdravotného stavu, ktoré deti vďaka špičkovej rehabilitácii dosiahli, by bez tejto podpory nebolo možných. Za roky spolupráce a za všetkých podporených pacientov zo srdca ĎAKUJEME.

Július Barczi
Slovenské národné múzeum - Múzeum Betliar

Park a kaštieľ Andrássyovcov v Betliari sú jedinečným pamiatkovým celkom v strednej Európe. Zub času a dve kalamity však výrazne poznačili nielen jeho flóru, ale aj drobnú architektúru. Je priam neuveriteľné, že po rokoch chátrania sa nám s pomocou Nadácie VÚB podarí opraviť jeden zo skvostov slovenskej parkovej architektúry - Rímsky vodopád.

Erika Szabóová
Unicef

Projekt Týždeň modrého gombíka sme s pomocou Nadácie VÚB realizovali v čase, keď sa Nepál spamätával zo zničujúceho zemetrasenia. Slovenské deti prežívali dni priamo so svojimi rovesníkmi v Nepále. Tešili sa, keď sa nám podarilo otvoriť prvé núdzové školy a pochopili, že vzdelávanie nemusí byť samozrejmosťou.

Katarína Kopper
Deťom s rakovinou n.o.

Nadácii VÚB srdečne ďakujeme za finančný príspevok, ktorý priamo pomôže deťom hospitalizovaným na klinike detskej hematológie a onkológie DFNsP v Bratislave. Aj vďaka nemu budú mať ľahší a bezpečnejší priebeh náročnej liečby.

PhDr. Sylvia Galajda
Nemocnica Poprad, a.s.

V mene odborného personálu a najmä pacientov nemocnice ďakujeme Nadácii VÚB za dlhoročnú spoluprácu a podporu. Aj vďaka tejto spolupráci môže neustále dovybavovať oddelenia prístrojovou technikou a modernizovať ich. Pacientom majú lepšie prostredie a kvalita poskytnutých služieb v našej nemocnici sa zvýšila.